VI ÄR STUDIO HAIR

Studio Hair är en salong som erbjuder både hår och hudvård. Vi finns i Rosenska Villan på Tingshusgatan 6. Hos oss kan du koppla av i en stämningsfull miljö. Vår vision är att du som kund ska få bästa service och erbjudas behandlingar av högsta kvalitet.

Vi kan också erbjuda onlinebokning här på hemsidan. Du har möjligheten att boka tex en klippning eller ansiktsbehandling 24 timmar om dygnet. Självklart är du även alltid välkommen att ringa om råd och även boka tid.

Här på vår hemsida kommer det finnas nyheter och erbjudanden på våra produkter som vi säljer här på salongen. Så håll koll på hemsidan så du inte missar något.

Varmt välkommen till oss på Studio Hair!

Jag heter Anna och har jobbat som Aukt hudterapeut sen 2009. Jag är en auktoriserad hudterapeut och medlem i SHR. Detta innebär att jag gått en godkänd utbildning och att du som kund alltid kan känna dig säker. Tog examen på privatskolan hudvård- och spa i Stockholm 2009. Innan jag startade upp mitt eget företag hann jag jobba nån månad på Sandviksspa i Rejmyre. Senare vägval blev att utvecklas inom nagelvärlden och jag utbildade mig till nagelteknolog 2010. Jag valde att använda mig utav biosculptures geléer som är den mest skonsamma som finns på marknaden för kundens naglar. 2011 tog jag examen som fransstylist. Passionen finns i hudvården, fransförlängningar och bryn med färg och form. Välkomna till mig.

Katarina (Nina) heter jag. Är 41 år gammal och har en dotter som är 4 år. Jag utbildade mig till frisör 1997 då jag gick en privat utbildning i Stockholm. Gick sedan en vidareutbildning och tog gesällbrevet. Att få göra människor finare och nöjda är bland det bästa i mitt yrke. Att få utvecklas och gå på kurser och få kontakt med många människor är också jätteroligt!

Hej! mitt namn är Cecilia men jag kallas för Cicci, jag är en 23-årig tjej (2017) som har jobbat här på Studio hair sen sommaren 2013. Min frisörutbildning gick jag i tre år i Norrköping på Kungsgårdsgymnasiet. Jag vill alltid hålla mig uppdaterad med de allra nyaste trenderna genom att regelbundet gå på kurser ett par gånger om året. Det jag älskar mest med frisöryrket är hårförlägningar och jag har en passion för färg och det är härligt att få träffa så mycket olika människor. På fritiden älskar jag att pyssla i stallet och hålla på med mina hästar.

Hårvård

På studio Hair tar vi hand om dig och ditt hår för att framhäva det bästa hos dig.

Här är en del av våra behandlingar:

  • Klippning (dam,barn,herr)
  • Färgbehandlingar
  • Permanent
  • Festfrisyrer
  • Bruduppsättningar

Hudvård

Anna Arnell är auktoriserad hudterapeut och började arbeta hos oss 2015.

Anna utför olika typer av:

  • Ansiktsbehandlingar
  • Hårborttagning
  • Frans/ brynfärgning
  • Fransförlängning
  • Nagelförlängning

 

Produkter

Babor är ett tyskt hudvårdmärke som lanserades i Sverige 2004 och har funnits på marknaden i 50 år.